Bankalardan Promosyon Yarışı! 24 Bin 350 TL Promosyon Verilecek!

Bankalardan Promosyon Yarışı! 24 Bin 350 TL Promosyon Verilecek!
Kamu bankaları ve özel bankalar arasındaki promosyon yarışı kızışırken, promosyon ödemeleri 24 bin 350 TL’ye kadar çıktı. Peki, kimler 24 bin 350 TL promosyon alacak? İşte detaylar…

Bankaların promosyon ödemeleri, son dönemlerde gündemdeki yerini korurken, peş peşe promosyon konusunda yeni hamleler geliyor. Bankalar, hem bünyelerine daha fazla müşteri çekmek ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için promosyon ödemelerine zam yapmaya devam ediyor.

Bankaların verdiği emekli promosyonları 15 bin TL’ye kadar çıkarken, aynı zamanda resmi kurumlar bünyelerinde istihdam ettikleri personellere de promosyon ödemesi yapmak için en yüksek promosyon veren bankalarla anlaşma sağlıyor.

en-dusuk-emekli-maasina-7-bin-tl-eklenecek-tarih-belli-oldu-mfgf.webp

BELEDİYE PERSONELLERİNE 24 BİN 350 TL PROMOSYON

Bu kapsamda, bir promosyon ödemesi de Elbistan Belediyesi’nden geldi. Elbistan Belediyesi, bünyelerinde çalışan personellere 24 bin 350 TL promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı. Buna göre, bankayla imzalanan sözleşme doğrultusunda, belediyeye bağlı şirketlerde istihdam edilen toplam 577 personel, 3 sene süresince toplam 24 bin 350 TL'lik promosyon alacak.

Konuya ilişkin açıklamalar yapan Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, “Anlaşma, belediye personelinin maaşlarının bankada bulunan hesapları üzerinden düzenli olarak alınması karşılığında, personele toplu bir promosyon ödemesi yapılmasını içeriyor. Bu ödeme, personelin mali durumunu iyileştirmek ve kalitesini artırmak amacıyla belediye tarafından sağlanıyor. Belediyemize bağlı şirketlerde çalışan değerli personelimiz için bu promosyon anlaşmasını sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu destekle, personelimizin finansal yükünü hafifletmeyi ve onların refahını artırmayı hedefliyoruz. Çalışanlarımız bizim için büyük önem taşıyor ve bu tür anlaşmalarla onlara verdiğimiz değeri göstermeyi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.